Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Трішин Ф$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Бурдо О. Г. Моделирование процесса кристализации воды в ультразвуковом поле [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, Ф. А. Трішин, О. Р. Трач // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 75-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_17
| 2. |
Трішин Ф. Деякі аспекти підготовки висококваліфікованих фахівців у ВНЗ [Електронний ресурс] / Ф. Трішин, Т. Маркова, А. Кац // Витоки педагогічної майстерності. Серія : Педагогічні науки. - 2012. - Вип. 10. - С. 295-299. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vpm_2012_10_64
| 3. |
Трішин Ф. А. Удосконалення навичок з автоматизації бізнес-процесів з використанням мережевих технологій [Електронний ресурс] / Ф. А. Трішин, О. М. Жигайло, О. Р. Трач // Вісник післядипломної освіти. - 2012. - Вип. 7. - С. 217-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vpo_2012_7_31
| 4. |
Корнієнко Ю. К. Використання дистанційних технологій як засіб підвищення якості навчання [Електронний ресурс] / Ю. К. Корнієнко, Ю. С. Федченко, Ф. А. Трішин // Холодильна техніка та технологія. - 2016. - Т. 52, вип. 4. - С. 52-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2016_52_4_10
| 5. |
Трішин Ф. А. Дослідження впливу ультразвукового поля на енергоефективність процесу виморожування блоку льоду [Електронний ресурс] / Ф. А. Трішин, О. Р. Трач, Ю. В. Орловська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 2. - С. 143-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_2_20
| 6. |
Ангєлов Г. Основні напрямки та перспективи наукового розвитку інженерної механіки, автоматизації та комп’ютерних наук в Одеській національній академії харчових технологій [Електронний ресурс] / Г. Ангєлов, В. Волков, О. Кананихіна, А. Соловей, О. Тітлова, Ф. Трішин // Автоматизация технологических и бизнес-процессов. - 2017. - Vol. 9, Iss. 3. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avtib_2017_9_3_13
| 7. |
Трішин Ф. А. Підвищення ефективності процесу очистки води методом блочного виморожування [Електронний ресурс] / Ф. А. Трішин, П. І. Светлічний, О. Р Трач, Ю. В. Орловська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 1. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_1_30
| 8. |
Трішин Ф. А. Аналіз привабливості гастрономічного туризму в Україні та в одеській області [Електронний ресурс] / Ф. А. Трішин, І. В. Крупіца, О. К. Байрачна, К. Г. Шведюк // Економічний вісник Дніпровської політехніки. - 2020. - № 4. - С. 126-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evngu_2020_4_14
| 9. |
Меліх О. О. Чинники регіональної диференціації розвитку туристичної галузі [Електронний ресурс] / О. О. Меліх, І. С. Калмикова, Ф. А. Трішин, Т. Г. Меліх // Географія та туризм. - 2019. - Вип. 51. - С. 11-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2019_51_4
| 10. |
Д’яконова А. К. Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, Ф. А. Трішин, Л. А. Тітомир, О. М. Коротич // Економіка харчової промисловості. - 2021. - Т. 13, Вип. 1. - С. 62-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2021_13_1_8
| 11. |
Шаповалова І. О. Інформаційні технології як фактор удосконалення функціонування підприємств [Електронний ресурс] / І. О. Шаповалова, А. В. Завгородній, Т. Д. Маркова, Ф. А. Трішин // Проблеми економіки. - 2022. - № 1. - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pekon_2022_1_12 Досліджено шляхи вдосконалення діяльності підприємств на основі інформаційних технологій. Встановлено, що для всіх підприємств, незалежно від того, які вони переслідують цілі та які реалізують стратегії, ключовим фактором успіху, що забезпечує їх успішне функціонування, є розвинені інформаційні системи та інформаційні технології в корпоративному управлінні. інформаційні системи та інформаційні технології проникають у всі сфери діяльності підприємства. Відмічено, що для ефективного забезпечення роботи підприємств використовують інформаційні системи, що включають засоби Internet, які дозволяють здійснювати ефективне керівництво в режимі on-line. Наголошено на тому, що основними дієвими шляхами застосування інформаційних технологій є автоматизація документообігу в електронному офісі, створення телекомунікаційних мереж і систем, розвиток інформаційних систем, баз даних і знань у фінансово-економічній сфері, у менеджменті та маркетингу, розробка сучасних систем підтримки прийняття управлінських рішень. Підкреслено, що основні зміни бізнесу під впливом інформаційних технологій: електронні транзакції безпосередньо між учасниками угод без посередників, обслуговування клієнтів як визначальна функція у всіх галузях бізнесу, необхідність переведення внутрішніх бізнес-процесів компанії на електронну основу. За допомогою інформаційних систем можна змінити будь-яку організацію, зробивши її динамічнішою за рахунок удосконалення трьох основних складових будь-якої діяльності - відносин з клієнтами, партнерами та співробітниками. Бурхливий розвиток інформаційних технологій зробив сучасний бізнес надзвичайно динамічним. Підприємства, які встигають йти в "ногу" з вимогами часу, набувають явних конкурентних переваг. Найважливішим завданням управління є встановлення та підтримання динамічної взаємодії підприємства з навколишнім середовищем, покликане забезпечити їй переваги у сучасних умовах. Доведено, що інформаційні технології необхідно розглядати як один із факторів удосконалення функціонування підприємств, оскільки в сучасних умовах точність і оперативність прийняття управлінських рішень на підприємствах стає життєвою необхідністю, оскільки всі рішення приймаються на основі одержуваної інформації, а інформаційні технології є високоефективним інструментом обробки інформаційних потоків.
| 12. |
Трішин Ф. А. Організаційна спроможність фермерських господарств до цифрових інновацій у післявоєнний період [Електронний ресурс] / Ф. А. Трішин, О. В. Ніколюк // Економіка харчової промисловості. - 2022. - Т. 14, Вип. 3. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2022_14_3_8
| 13. |
Трішин Ф. А. Процесний підхід у формуванні системи управління якістю бізнес-процесів в операційній діяльності на туристичних підприємствах України [Електронний ресурс] / Ф. А. Трішин, О. Р. Трач, С. С. Шекера // Економіка харчової промисловості. - 2022. - Т. 14, Вип. 4. - С. 66-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2022_14_4_8
|
|
|