Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Трішин Ф$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Бурдо О. Г. 
Моделирование процесса кристализации воды в ультразвуковом поле [Електронний ресурс] / О. Г. Бурдо, Ф. А. Трішин, О. Р. Трач // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 75-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 148.36 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Трішин Ф. 
Деякі аспекти підготовки висококваліфікованих фахівців у ВНЗ [Електронний ресурс] / Ф. Трішин, Т. Маркова, А. Кац // Витоки педагогічної майстерності. Серія : Педагогічні науки. - 2012. - Вип. 10. - С. 295-299. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vpm_2012_10_64
Попередній перегляд:   Завантажити - 216.045 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Трішин Ф. А. 
Удосконалення навичок з автоматизації бізнес-процесів з використанням мережевих технологій [Електронний ресурс] / Ф. А. Трішин, О. М. Жигайло, О. Р. Трач // Вісник післядипломної освіти. - 2012. - Вип. 7. - С. 217-223. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vpo_2012_7_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 288.413 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Корнієнко Ю. К. 
Використання дистанційних технологій як засіб підвищення якості навчання [Електронний ресурс] / Ю. К. Корнієнко, Ю. С. Федченко, Ф. А. Трішин // Холодильна техніка та технологія. - 2016. - Т. 52, вип. 4. - С. 52-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2016_52_4_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.16 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Трішин Ф. А. 
Дослідження впливу ультразвукового поля на енергоефективність процесу виморожування блоку льоду [Електронний ресурс] / Ф. А. Трішин, О. Р. Трач, Ю. В. Орловська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 2. - С. 143-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 735.12 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Ангєлов Г. 
Основні напрямки та перспективи наукового розвитку інженерної механіки, автоматизації та комп’ютерних наук в Одеській національній академії харчових технологій [Електронний ресурс] / Г. Ангєлов, В. Волков, О. Кананихіна, А. Соловей, О. Тітлова, Ф. Трішин // Автоматизация технологических и бизнес-процессов. - 2017. - Vol. 9, Iss. 3. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avtib_2017_9_3_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 295.389 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Трішин Ф. А. 
Підвищення ефективності процесу очистки води методом блочного виморожування [Електронний ресурс] / Ф. А. Трішин, П. І. Светлічний, О. Р Трач, Ю. В. Орловська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 1. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_1_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 578.579 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Трішин Ф. А. 
Аналіз привабливості гастрономічного туризму в Україні та в одеській області [Електронний ресурс] / Ф. А. Трішин, І. В. Крупіца, О. К. Байрачна, К. Г. Шведюк // Економічний вісник Дніпровської політехніки. - 2020. - № 4. - С. 126-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evngu_2020_4_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 387.564 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Меліх О. О. 
Чинники регіональної диференціації розвитку туристичної галузі [Електронний ресурс] / О. О. Меліх, І. С. Калмикова, Ф. А. Трішин, Т. Г. Меліх // Географія та туризм. - 2019. - Вип. 51. - С. 11-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2019_51_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 845.327 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Д’яконова А. К. 
Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства [Електронний ресурс] / А. К. Д’яконова, Ф. А. Трішин, Л. А. Тітомир, О. М. Коротич // Економіка харчової промисловості. - 2021. - Т. 13, Вип. 1. - С. 62-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2021_13_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 713.031 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Шаповалова І. О. 
Інформаційні технології як фактор удосконалення функціонування підприємств [Електронний ресурс] / І. О. Шаповалова, А. В. Завгородній, Т. Д. Маркова, Ф. А. Трішин // Проблеми економіки. - 2022. - № 1. - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pekon_2022_1_12
Досліджено шляхи вдосконалення діяльності підприємств на основі інформаційних технологій. Встановлено, що для всіх підприємств, незалежно від того, які вони переслідують цілі та які реалізують стратегії, ключовим фактором успіху, що забезпечує їх успішне функціонування, є розвинені інформаційні системи та інформаційні технології в корпоративному управлінні. інформаційні системи та інформаційні технології проникають у всі сфери діяльності підприємства. Відмічено, що для ефективного забезпечення роботи підприємств використовують інформаційні системи, що включають засоби Internet, які дозволяють здійснювати ефективне керівництво в режимі on-line. Наголошено на тому, що основними дієвими шляхами застосування інформаційних технологій є автоматизація документообігу в електронному офісі, створення телекомунікаційних мереж і систем, розвиток інформаційних систем, баз даних і знань у фінансово-економічній сфері, у менеджменті та маркетингу, розробка сучасних систем підтримки прийняття управлінських рішень. Підкреслено, що основні зміни бізнесу під впливом інформаційних технологій: електронні транзакції безпосередньо між учасниками угод без посередників, обслуговування клієнтів як визначальна функція у всіх галузях бізнесу, необхідність переведення внутрішніх бізнес-процесів компанії на електронну основу. За допомогою інформаційних систем можна змінити будь-яку організацію, зробивши її динамічнішою за рахунок удосконалення трьох основних складових будь-якої діяльності - відносин з клієнтами, партнерами та співробітниками. Бурхливий розвиток інформаційних технологій зробив сучасний бізнес надзвичайно динамічним. Підприємства, які встигають йти в "ногу" з вимогами часу, набувають явних конкурентних переваг. Найважливішим завданням управління є встановлення та підтримання динамічної взаємодії підприємства з навколишнім середовищем, покликане забезпечити їй переваги у сучасних умовах. Доведено, що інформаційні технології необхідно розглядати як один із факторів удосконалення функціонування підприємств, оскільки в сучасних умовах точність і оперативність прийняття управлінських рішень на підприємствах стає життєвою необхідністю, оскільки всі рішення приймаються на основі одержуваної інформації, а інформаційні технології є високоефективним інструментом обробки інформаційних потоків.
Попередній перегляд:   Завантажити - 852.658 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
12.

Трішин Ф. А. 
Організаційна спроможність фермерських господарств до цифрових інновацій у післявоєнний період [Електронний ресурс] / Ф. А. Трішин, О. В. Ніколюк // Економіка харчової промисловості. - 2022. - Т. 14, Вип. 3. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2022_14_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 631.072 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Трішин Ф. А. 
Процесний підхід у формуванні системи управління якістю бізнес-процесів в операційній діяльності на туристичних підприємствах України [Електронний ресурс] / Ф. А. Трішин, О. Р. Трач, С. С. Шекера // Економіка харчової промисловості. - 2022. - Т. 14, Вип. 4. - С. 66-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2022_14_4_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 795.062 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського